Akkumulátor és töltő

 

Targonca akkumulátorok, személyemelő akkumulátorok, teher- és személygépkocsi akkumulátorok, motorkkerékpár akkumulátorok országos értékesítése. Akkumulátorok regenerálása.

 

Tradíció és több mint 20 év szakértő tapasztalat, megbízhatóság az akkumulátorok és töltők szervizelésben:

 

Kiváló minőségű akkumulátor és töltő technológián kívül egy tapasztalt, szakértő és megbízható akkumulátor szervizt is kínál Önnek és Cégének.

 

A folyamatos kutatás-fejlesztés, az ügyfélorientált innováció felhasználásával szakértelemmel ajánlunk komplett energiarendszert, amellyel Ország (rendszereinkkel Európa és Világ) szerte is élvezzük ügyfeleink megtisztelő bizalmát.

 

Komplett szervizszolgáltatásunkkal tovább kívánjuk növelni az Ön és Cége biztonságát, gazdaságosságát. Tapasztalt szerviztechnikusaink felszerelt szervizautókkal és minden olyan technikai eszközzel, alkatrésszel fel vannak szerelve, amellyel ezt a tevékenységet professzionálisan el tudjuk látni.

 

Szükség esetén gyorsan, körültekintően, hatékonyan, és gazdaságosan tudunk a segítségére lenni. Önnek módja van több szintű szervizcsomagból választania, az elvégzendő feladatok és annak költségvonzata függvényében. További információért vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, személyesen vagy e-mailben. Az akkumulátorok és töltőberendezések fontos eszközök az Ön logisztikai rendszerében, ezért ha ebben üzemzavar, meghibásodás keletkezik az súlyos költségekben, termelés kiesésben mérhető. Ennek megelőzése érdekében az Ön energiarendszerének zavartalan működéséhez a biztosíték a szakszervizünk igénybevétele, amely a teljes energiapark működését szakmai ismeretei révén átlátja, karbantartja, javítja, segíti és az üzembiztos és biztonságos működés feltételeit minden időben biztosítja Partnereink, Megbízóinknak.

 

Biztosítjuk a mindig, megfelelő időben a telepek (akkumulátoraik) elektrolit szint helyes beállítását (víz utántöltését): a fenti munkák nem megfelelő időben ill. nem megfelelő mértékben történő végzése az akkumulátorok teljesítményében rövid és hosszútávon súlyos meghibásodás forrása lehet.

 

Biztosítjuk az akkumulátorok és töltők karbantartását, javítását, tisztaságát azaz mindenkori üzembiztonságát: a fentiek hiányában jelentős lehet a telepek kapacitásvesztesége, továbbá a kúszóáramok, és a leromlott szigetelési ellenállás következtében jelentős javítási költségek keletkezhetnek az emelőgépekben, azok bizonytalan működése révén komoly vagyoni és személyi károkat okozhatnak.

 

Munka és balesetvédelmi szempontok szerint vizsgáljuk energetikai rendszereit: Megfelelő helyen, megfelelő állapotban használják az akkumulátorokat és töltőberendezéseket? Ezen kérdésekre a Kollégáink alapos állapotfelmérése után kaphat szakszerű és biztonságos választ.

 

Éves állapotfelmérést végzünk: Tájékoztatjuk az akkumulátor állomány állapotáról , tervezni tudja beruházásait, költségvetését.

 

Sürgős esetekben hívását követően 24 h-án belül elkezdjük a hibaelhárítást.

 

Rendszeres - azaz a periódikus - karbantartással megnöveljük berendezései biztonságát, élettartamát és garanciaidejét, ezzel jelentős költség megtakarítást érhetünk el a Cégük üzemviteli költségei terén! Minőségi akkumulátorok és töltőberendezések garanciáját kitoljuk az elvárásai maximumáig, ezzel mentesül a nem tervezett költségektől.

 

Szervizembereink szakavatott tanácsokkal segítik: az energetikai rendszerek megfelelő használatában, ezzel biztosítva azok optimális működését és hosszabb élettartamát.

 

Emelőgép kezelők rendszeres, igény szerinti oktatása: az akkumulátorok, és töltőberendezések szakszerű használatának ismerete növeli azok hatékonyságát, csökkenti a káreseményeket. Az oktatásokat az Önök telephelyén üzemszerű körülmények között végezzük

 

Selejt, üzemképtelen cellákat, akkumulátoraikat díjmentesen igény szerint elszállítjuk!


- HASZNÁLT TARGONCÁK, BÉRTARGONCÁK: KATTINTSON A KÉPEKEN! -

  • LINDE E12-386
  • LINDE elektromos homlokvillás targonca
  • Használt Linde A10
  • Linde H30D diesel üzemű, homlokvillás

© Copyright 2014 Schweighardt.hu Minden jog fenntartva.