Targonca szerviz, targonca alkatrész

 

noci

 

Targonca szerviz, javítás, értékesítés, képviselet, forgalmazó, alkatrész, márkafüggetlen (Clark, Linde, TCM, MORA, SAMUK, Jungheinlich, STILL, Yale, Mitsubishi , Toyota, Hyster , Atlet, Flexi, Komatshu, Balkancar, DESTA stb. ) országos lefedettség, minőség, elektromos, raktártechnika, belső égésű, négy és többutas targoncák, panel, vezérlés és elektronika.

 

Cégünk az ország egész területét lefedve biztosítja a garanciális-, illetve bármilyen egyéb javításokat. Korszerű szervizautóink segítségével a bejelentést követő 24 órán belül a helyszínre érkező kollega megkezdi a hiba felmérését, és a lehetőségekhez mérten a hiba javítását is!

 

Alkatrész-ellátásunkat olyan világcégekkel biztosítjuk, akik garantálják számunkra a gyors szállítást - akár 24 órán belül -, és a kiváló anyagminőséget! Lehetőség van Cégünkkel szerződést kötni, mellyel további kézzel fogható kedvezmények érhetők el. A következő 3 lehetőséget kínáljuk:

 

 szerviz autó oldalt

 

ser ikon 11. Karbantartási szerződéshat

Ennek a konstrukciónak a lényege, hogy havi, 2 havi, vagy 3 havi rendszerességgel Cégünk átvizsgálja az Ön targoncáját. Egy kis
odafigyeléssel, tisztítással, zsírozással olyan hibák előzhetők meg, melyeket csak költséges javítással lehet helyrehozni. Önnek a karbantartás díját kell fixen megfizetnie, cserébe mi az eseti hibajavításoknál látható kedvezményeket biztosítunk!

 

ser ikon 2 2. Kibővített karbantartási szerződés

Ez esetben egyösszegű, fix havi díjon dolgozunk Önnek, és ezen felül kell a felhasznált alkatrészekért fizetni. 2-3 naponta kiszállunk
Önökhöz, átvizsgáljuk, karbantartjuk gépeit, így megelőzve azt, hogy bármely gép váratlanul kiessen a termelésből. Olyan Cégeknek ajánljuk, ahol a targoncák folyamatosan dolgoznak, a kezelők kímélik őket, de fontos a rendszeres felügyeletük!

 

 

ser ikon 3 3. Full szerviz szerződés

Így Ön előre kiszámítható havi díjjal kalkulálhat! Havi fix összegért karbantartjuk, javítjuk, tisztítjuk targoncáját! Önnek csak egy telefonhívásába kerül, és mi 24 órán belül a helyszínre érkezünk. Olyan Cégeknek ajánljuk, ahol a gépek nagy terhelésnek vannak kitéve, kevésbé óvják őket, de nem eshetnek ki a termelésből!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


- HASZNÁLT TARGONCÁK, BÉRTARGONCÁK: KATTINTSON A KÉPEKEN! -

  • LINDE E12-386
  • LINDE elektromos homlokvillás targonca
  • Használt Linde A10
  • Linde H30D diesel üzemű, homlokvillás

© Copyright 2014 Schweighardt.hu Minden jog fenntartva.