A RAMPLO versenyelőnyei:

 

rampalo mobil rámpa

  1.: Európai standardok: A termék megfelel az európai előírásoknak (The Machinery Directive 2006/42/EC) és standardoknak ("Dock levelers - Safety requirements" EN 1398:2009).

 

  2.: Modern hidraulika:  A manuális hidraulikánál alkalmazott pumpa maximális használhatóságot biztosít, minimális erőfeszítéssel és időfelhasználással. Az általunk használt hidraulika a rámpa emelésének alapja. Úgy, hogy a lehető legnagyobb magasság tartományban képes dolgozni (0, 89m-1, 64 m szemben a versenytársak 1,2-1,5 m tartományban működő modelljeivel.) Például egy alacsony fekvésű kamion padlószintje: 0,95-1,05 m.

 

  3.: Egyenletesen sima mozgás a rámpán Szintén a hidraulikus rendszernek köszönhetően sima gurulás biztosított a rámpán. Amikor a felhasználó rakodási műveletet végez a rámpán a mobil rámpa szorosan és szintkülönbség nélkül kapcsolódik a kamionhoz. Ha a therautó alacsonyabb a rámpa is alacsonyabb, ha emelkedik a rámpa is emelkedik. Nincs ugrálás, nincs veszélyforrás.

 

  4.) Minőségi  járófelület:  A rámpa járófelülete lyukacsos, érdes kialakítású, kitűnő tapadást bizosítva a targonca kerekeinek. Egy további előnye a lyukacsos kialakításnak, hogy az víz, a hó,  a szemét és ártalmas anyagok leperegnek a rámpáról a földre, így bármilyen környezetben biztonsággal használható.

 

  5.: Ergonomikus: A RAMPLO mobil rámpa magasság szintje alkalmazkodik így a dolgozónak nem kell más csatlakozókat használni, mint más mechanikus rámpáknál. (2 csatlakozó padló)

 

  6.: Könnyen mozgatható: Speciális eszköz van beépítve a szilárd csatlakozáshoz, aminek a segítségével a targonca előre (tolás) és hátra (húzás) mozgathatja a rámpát. Ez jó manőverezési lehtőséget teremt még kis területen is.

 

  7.. Alacsony árak és elégedett vásárlók.


- HASZNÁLT TARGONCÁK, BÉRTARGONCÁK: KATTINTSON A KÉPEKEN! -

  • LINDE E12-386
  • LINDE elektromos homlokvillás targonca
  • Használt Linde A10
  • Linde H30D diesel üzemű, homlokvillás

© Copyright 2014 Schweighardt.hu Minden jog fenntartva.